De geschiedenis van Photo4fun.nl - Photo4fun.nl | Jouw fotograaf!
Op deze pagina vind je de geschiedenis van Photo4fun.nl. Wat je altijd hebt willen weten. Hoe is Photo4fun.nl geboren en wie heeft hier een rol in gespeeld? Photo4fun.nl, jouw fotograaf (in Limburg e.o.)
Photo4fun.nl geschiedenis historie fotograaf limburg ontstaan
18629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18629,theme-hazel,hazel-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

euh.. Hoe is Photo4fun.nl eigenlijk ontstaan?

Nee, ik had niet al vanaf kleins af aan dat ik fotograaf wilde worden. Helaas, zo’n sprookje is het niet ;-).

 

Nadat ik de bruiloft (mijn 1ste bruiloft ooit..) van Veronique & Michel Coenen had gefilmd, vroegen ze of het me leuk leek om samen met hun onder de naam Photo4fun.nl te gaan fotograferen. Dan kon ik de opdrachten fotograferen waar zij geen tijd voor hadden of als zij niet konden. Och ja, aangezien ik ALTIJD met een fototoestelletje of videocamera rond rende op feestjes, leek me dat wel wat. Ik ging met pap en mam naar de Expert in Susteren en kocht de eerste beste Canon digitale spiegel reflex camera wat ik tegen kwam. Ohja, ik moest er ook nog een CF-geheugenkaartje bij… ook dan maar meteen gekocht. De reden dat ik voor Canon koos was puur omdat Michel & Veronique hier ook mee werkte. Nou.. en toen… toen begon het avontuur, wat nu 8 jaar later, inmiddels een goed lopend bedrijf is, waar ik met veel plezier voor werk en run.

 

De afgelopen jaren zijn er behoorlijk wat dingen veranderd. In 2011 zijn Veronique en Michel eigenlijk gestopt met fotograferen, maar waren wel nog betrokken bij de zaak. We hebben jaren bij hun in huis onze fotostudio gehad, waar we in 2013 ook afscheid van hebben genomen.

 

M&V: nogmaals thx voor al leuke, leerzame jaren. Zonder jullie had ik waarschijnlijk hele andere keuzes in m’n leven gemaakt!

 

Na het bericht dat Veronique en Michel zouden stoppen, zag ik het niet echt zitten om alleen verder te gaan. Niels Franken hielp mij wel eens uit als 2de fotograaf op bruiloften als we 2 bruiloften op 1 dag hadden. Ik kende Niels al langer en wist dat hij ook altijd al bezig was met video en foto. Ik stelde Niels de vraag of hij het interesse had om officieel bij Photo4fun.nl te komen. Zover ik me kan herinneren zei hij meteen: Ja! En toen.. toen kwam in 2011 Niels bij Photo4fun.nl. We zaten op 1 lijn qua denken en veel van hoe Photo4fun.nl nu is, heb ik zeker te danken aan Niels. We hebben samen drie jaar hard getimmerd aan de weg. In al die drie jaren samenwerken (Lees: Bruidstaart eten, champagne drinken, lachen met bruidsparen, gek doen met bruidsboeketten, rare foto’s van elkaar maken en vervolgens op de meest onverwachte momenten publiceren op facebook…) hebben we geen enkele keer ruzie of onenigheid gehad. Dat vind ik mooi.. dat mag gezegd worden. Niels, THX voor de super leuke jaren samen.. ik denk er echt nog wel vaak aan terug.

 

Vanaf 2014/2015 sta ik alleen aan het roer. Ik was opeens de baas van Photo4fun.nl. Heel raar. Ik heb er aan moeten wennen. Echt alleen ben ik niet. Ik werk samen met Michel van Michel Otten Fotografie en Joke van Bureau Cocoon. Twee geweldige fotografen, waar ik ontzettend blij mee ben.

en de rest..? Dat is toekomst!