Wie is Photo4fun.nl? - Photo4fun.nl | Jouw fotograaf!
Over photo4fun.nl Jouw fotograaf
Photo4fun.nl Fotograaf Limburg Maastricht Sittard Born Grevenbicht Roermond Heerlen Bruiloft Trouwfotograaf
20029
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20029,theme-hazel,hazel-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

over Photo4fun.nl

Hallo, aangenaam, ik ben Rachelle. De persoon achter Photo4fun.nl. Ooit begonnen als hobby, inmiddels een bedrijf.. waar ik al mijn liefde voor fotografie in kwijt kan. Het is altijd weer een kick als er weer een mooie reportage voor me ligt en de klant blij is.

 

Naast Photo4fun.nl doe ik nog meer. Ik ben een “Hybride ondernemer”. 20 uur per week ben ik bij Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) in Maastricht als Medewerker Kwaliteit, Arbo & Milieu te vinden. Photo4fun.nl is dus niet mijn fulltime week invulling (soms wel haha ;-)) en ik heb er bewust voor gekozen om het ondernemerschap te combineren met een parttime baan bij een werkgever. Dat bevalt me heel erg goed.

 

En als ik niet aan het werk ben? Dan ben ik het liefste bij Hans, de aller aller leukste!
Waar je me nog meer voor mag wakker maken? Reizen. Lekker eten. Gezellige avond met vrienden. Een super grappig of lief appje. Ik ben graag bezig in m’n huisje in het pittoreske Grevenbicht, waar ik woon en werk! Voor mij dus een belangrijke plek. Ooit opgegroeid in Holtum met m’n lieve ouders en broertje.

 

Genoeg over mij, wil je meer weten? Je mag me altijd een berichtje sturen.

 

Tot snel,

X

Rachelle