Fotoalbums - Photo4fun.nl | Jouw fotograaf!
Photo4fun.nl Jouw Fotograaf voor je bruiloft, fotoshoot of evenement.
Fotograaf Limburg Sittard Geleen Born Maastricht Heerlen Roermond Bruidsfotograaf Bruiloftfotograaf Trouwfotograaf Trouwen in Limburg Trouwfotografie Fotografie Fotoshoot New Born shoot Photo4fun.nl Communie Foto
21720
page-template-default,page,page-id-21720,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Jouw mooiste dag, in een prachtig & uniek fotoalbum.

Een kwalitatief hoogwaardig fotoalbum met het verhaal van jullie mooiste dag verteld in beelden. Voor te delen met familie en vrienden, je kinderen of misschien later wel zelfs kleinkinderen. Een herinnering voor altijd. Waarom zou je het niet doen? Eerlijk, foto’s komen gedrukt veel mooier over dan op een scherm!

 

Het is natuurlijk een cliché, maar aan het einde van de dag is – behalve de ringen – het fotoalbum het enige tastbare wat overblijft aan jullie dag. En is het niet zonde om al die prachtige foto’s op een USB stick te laten staan, terwijl je deze herinneringen samen kunt voegen in een stralend album waarin alle hoogtepunten van jullie dag samenkomen?

 

Er zijn verschillende mogelijkheden die ik aanbied. Bekijk hier beneden de opties. Alle albums worden gedrukt op echt fotopapier waardoor de kleuren prachtig uitkomen en kwaliteit jarenlang gewaarborgd blijft. Daarnaast worden alle trouwalbums gemaakt met het ‘lay-flat’ systeem. Dit zorgt ervoor dat de twee pagina’s zonder onderbreking doorlopen. Zoveel mogelijkheden.. kijk en kies zelf!

Hoe gaat het dan in z’n werk, zo’n fotoalbum maken?

Eigenlijk hoeven jullie niets te doen, behalve controleren of het ontwerp naar wens is. Hoe makkelijk? Ik begin aan het albumontwerp en maak een eerste ontwerp. Jullie ontvangen van mij dan via mail een digitale versie van jullie album. Hier kunnen jullie eventuele wijzigingen doorvoeren en pas als het ontwerp volledig naar jullie zin is zal het besteld worden bij mijn drukker. Als jullie liever de foto’s zelf uitzoeken voor een eerste ontwerp, ook dat kan!

 

 

Als jullie vragen hebben, neem dan gerust contact op.