Fotoalbums - Photo4fun.nl | Jouw fotograaf!
Photo4fun.nl Jouw Fotograaf voor je fotoshoot in Limburg
Fotograaf Limburg Sittard Geleen Born Maastricht Heerlen Roermond Fotografie Fotoshoot New Born shoot Photo4fun.nl Communie Foto Familiefotoshoot Gezinsfotoshoot Zwangerschapsfotografie
21720
page-template-default,page,page-id-21720,theme-hazel,hazel-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Jouw mooiste foto's, in een prachtig & uniek fotoalbum.

Een kwalitatief hoogwaardig fotoalbum met jullie verhaal verteld in beelden. Voor te delen met familie en vrienden, je kinderen of misschien later wel zelfs kleinkinderen. Een herinnering voor altijd. Waarom zou je het niet doen? Eerlijk, foto’s komen gedrukt veel mooier over dan op een scherm!

 

Zonde om al die prachtige foto’s op een USB stick te laten staan, terwijl je deze herinneringen samen kunt voegen in een stralend album waarin alle mooie foto’s samenkomen?

 

Er zijn verschillende mogelijkheden die ik aanbied. Bekijk hier beneden de opties. Alle albums worden gedrukt op echt fotopapier waardoor de kleuren prachtig uitkomen en kwaliteit jarenlang gewaarborgd blijft. Daarnaast worden alle trouwalbums gemaakt met het ‘lay-flat’ systeem. Dit zorgt ervoor dat de twee pagina’s zonder onderbreking doorlopen. Zoveel mogelijkheden.. kijk en kies zelf!

Hoe gaat het dan in z’n werk, zo’n fotoalbum maken?

Eigenlijk hoeven jullie niets te doen, behalve controleren of het ontwerp naar wens is. Hoe makkelijk? Ik begin aan het albumontwerp en maak een eerste ontwerp. Jullie ontvangen van mij dan via mail een digitale versie van jullie album. Hier kunnen jullie eventuele wijzigingen doorvoeren en pas als het ontwerp volledig naar jullie zin is zal het besteld worden bij mijn drukker. Als jullie liever de foto’s zelf uitzoeken voor een eerste ontwerp, ook dat kan!

 

 

Als jullie vragen hebben, neem dan gerust contact op.