Veel gestelde vragen - Photo4fun.nl | Jouw fotograaf!
Photo4fun.nl Jouw Fotograaf voor je bruiloft, fotoshoot of evenement.
Fotograaf Limburg Sittard Geleen Born Maastricht Heerlen Roermond Bruidsfotograaf Bruiloftfotograaf Trouwfotograaf Trouwen in Limburg Trouwfotografie Fotografie Fotoshoot New Born shoot Photo4fun.nl Communie Foto
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Veel gestelde vragen

 I know.

Soms wil je gewoon antwoord op je vragen, zonder contact op te nemen.

Ik heb voor jullie alle veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Heb je toch nog een vraag? Stel deze dan via contact.

Fotoshoot

Hoe gaat een fotoshoot in z’n werk?

We plannen in overleg de fotoshoot in en kiezen samen de locatie waar we foto’s gaan maken.
Als jullie wensen of ideeën hebben, hoor ik die graag. Dan kan ik daar rekening mee houden.
Zorg vooraf dat je (indien je met meerdere personen bent) je kleding op elkaar afstemt. Fotoshoot in het bos? Of een groene omgeving? De kleur blauw doet het altijd heel goed in combinatie met groen.
De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten tot een uur duren en tijdens de shoot kun je je wensen gewoon kenbaar maken! Ik heb altijd ideeën in mijn hoofd en geef jullie aanwijzingen of probeer jullie met grapjes aan het lachen te maken.

 

Na afloop van de fotoshoot ontvang je via e-mail van mij een pdf-bestand. In dit bestand staan de foto’s van de shoot inclusief nummer. Deze foto’s zijn in lage resolutie en mogen niet gebruikt worden. Bij de fotoshoot zitten 10 digitale hoge resolutie foto’s inbegrepen. Deze 10 foto’s mag je zelf uitzoeken. Je keuze kun je gemakkelijk doorgeven via e-mail. Je mailt me gewoon de 10 fotonummers die je uitgezocht hebt en ik zorg er voor dat je deze zo snel mogelijk ontvangt via WeTransfer. Wil je meer foto’s of afdrukken? Dat kan. Ook dit kun je gewoon via e-mail doorgeven.

 

Wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot kost €100,-.

We gaan 45 minuten tot een uur foto’s maken en achteraf ontvang je een pdf-bestand, waar alle foto’s van je fotoshoot in staan. Inbegrepen bij de fotoshoot zitten 10 digitale hoge resolutie foto’s. Deze mag je zelf uitzoeken. Wil je meer foto’s of ook nog afdrukken? Dat kan! Je kunt je bestelling gewoon doorgeven via e-mail.

 

Heb je een studio?

Nee, ik heb geen studio.

Wel heb ik mobiele studioflitsers en achtergronden. Ik kan dus gewoon bij je thuis komen of op een andere locatie. Bijvoorbeeld in het bos, langs de maas of bij een industrieel gebouw!

 

Hoe gaat de betaling?

Nadat jij je foto’s ontvangen hebt, ontvang je van mij een factuur. Het hierop vermelde bedrag kun je binnen twee weken overmaken op de bankrekening van Photo4fun.nl. Wil je contant betalen? Dat kan ook. Geef dit van te voren even aan. Dan mag je na afloop van de fotoshoot bij mij afrekenen.

RABOBANK  NL24RABO0378208055

 

Is een fotoshoot ook mogelijk met visagie & haarstyling?

Jazeker! Ik werk met een aantal goede haarstylisten en visagisten samen.
Visagie en een goed kapsel zijn de kers op de taart en maken de foto compleet.

Vraag naar de mogelijkheden, ik regel het graag voor je!
Uiteraard mag je dit ook zelf regelen.

 

Wat is WeTransfer?

Wanneer ik je foto’s toestuur, doe ik dit vaak via WeTransfer. Je ontvangt dat van WeTransfer een e-mail of ik mail je een linkje naar WeTransfer. Via de downloadknop, kun je je foto’s downloaden op de website van WeTransfer.

Zorg dat je ze direct op een goede locatie op je computer opslaat. Zo kun je je foto’s altijd terug vinden. Kan je ze niet meer terug vinden? Kijk dan eens in je downloadmap, wellicht staan ze daar gewoon tussen!

 

 

Bruiloften

En als je ziek of verhinderd bent op onze grote dag?

Dat is nog nooit voorgekomen, maar mocht het zijn.. Dan heb ik een netwerk van andere fotografen die ik kan raadplegen. Ik zal altijd zorgen voor een vervangende fotograaf.

 

Hoe lang duurt het totdat ik onze foto’s ontvang? 

Ik doe mijn uiterste best om binnen 8 weken na je bruiloft de foto’s klaar te hebben. Zijn ze eerder klaar? Dan neem ik uiteraard zo snel mogelijk contact met jullie op. Gaat het langer duren? Dan zal ik jullie altijd informeren.

 

Ik wil ook foto’s op ons feest, kan dat?

Jazeker, dat kan. Ik maak dan een offerte op maat voor je. Alvast even rekenen? Reken dan met € 100,- per uur.

 

Reken je reiskosten bij een bruiloft?

Binnen Limburg reken ik geen reiskosten.

 

Waarom fotografeer je bruiloften vaker met twee fotografen?

Twee fotografen geeft jullie de mogelijkheid om bij beiden alle voorbereidingen ‘s ochtends vast te leggen. Daarnaast geeft het een stukje rust op jullie dag en kunnen we diverse situaties van twee kanten fotograferen.
Twee fotografen is niet verplicht, het is een optie.

 

 

Bereikbaarheid/Openingstijden

Wat zijn je openingstijden?

Fotoshoots en andere opdrachten gaan altijd op afspraak en kunnen op iedere dag ingepland worden. Zaterdag en zondag is mogelijk, maar de weekenden zijn snel vol.

Qua e-mails, appjes, facebookberichten of telefoontjes probeer ik tijdens kantooruren te reageren. Na 24 uur nog geen reactie? Dat kan wel eens voor komen. Geen zorgen, ik neem z.s.m. contact met je op.

 

Hoe kan ik je het beste bereiken?

Je kunt me het beste bereiken via e-mail: rachelle(a)photo4fun.nl

Wil je telefonisch contact? Dat kan ook! Geen gehoor? Spreek dan een voicemail in. Ik bel je zo snel mogelijk terug, tijdens kantooruren.

06-12559491

Privacy

Hoe ga je om met mijn privacy?

Jouw privacy neem ik serieus. Daarom heb ik een privacy beleid opgesteld, zodat ook Photo4fun.nl voldoet aan de AVG. Je kunt hier het privacy beleid vinden.

Algemene Voorwaarden

Zijn jouw algemene voorwaarden altijd van toepassing?

Ja, mijn algemene voorwaarden zijn op iedere opdracht, mondeling of schriftelijk afgestemd van toepassing. Je kunt ze hier vinden.